• Aurecon fülspray junior 30ml

Aurecon fülspray junior 30ml

2765 Ft

Növényi kivonatokat tartalmazó természetes gyógyászati segédeszköz.

A termék megrendeléshez kérem lépjen be a felhasználónevével, vagy regisztráljon.

A felhasznált gyógynövények hatékonysága évszázadok alatt több generáció által bizonyított. A gyógynövények ezen egyedülálló kombinációja jótékony hatással van a fül egészségére és csökkenti a gyulladás kialakulásának veszélyét. Az Aurecon Junior fülspray feloldja a fülzsírt és segíti a fül természetes módon történő tisztulását.
Jellemzés:
A fül külső részének nem megfelelő és nem rendszeres tisztántartása a hallójárat átjárhatóságának romlásához vezethet. Ennek következménye nemcsak a hangátvitel csökkenése, hanem olyan mikroorganizmusok kialakulása is lehet, amely komoly következményekkel járó egészségügyi problémához vezethet.
A fülzsír nagyon sűrű fiziológiai anyag, amelyet a hallójáratban a nyirokmirigyek termelnek. Természetes körülmények között a fülzsír védi a fülcsatornát a különféle fertőzésektől. A fülzsír a hallójárat külső részében képződik, és amikor ez túltermelődik és nagyobb mennyiségű fülzsír képződik, mint amennyire szükség van, ún. fülzsírdugó keletkezhet. Ez a dugó befolyásolhatja a fül tökéletes működését, fülzúgás, fülviszketés és halláscsökkenés alakulhat ki. Megfelelő tisztántartással ez elkerülhető, ilyen esetben fontos a fül kíméletes szerekkel történő tisztántartása és ápolása.
Az Aurecon Junior fülspray növényi kivonatokat tartalmazó természetes gyógyászati segédeszköz. A felhasznált gyógynövények hatékonysága évszázadok alatt több generáció által bizonyított. A gyógynövények ezen egyedülálló kombinációja jótékony hatással van a fül egészségére és csökkenti a gyulladás kialakulásának veszélyét. Az Aurecon Junior fülspray feloldja a fülzsírt és segíti a fül természetes módon történő tisztulását. Az oldatot gyengéden a fülbe kell juttatni (befújni), amely ezáltal természetes módon kitisztítja a fület a fölösleges fülzsírtól, portól és más szennyeződéstől. Így megelőzhető a fület érintő kellemetlen fülzsír okozta eldugulás is.
A termék használata az alábbi esetekben javasolt:
* csökkenthető a középfültő-gyulladás és a nátha kialakulásának lehetősége,
* helyettesítheti a klasszikus fültisztító pálcikát, amelynek helytelen használata megsértheti a fület,
* használatával megszüntethető a – külső hallójárat csatornájában felhalmozódott fülzsír okozta – füldugulás,
* megelőzhető a fülgyulladás, amely a fülzsír vízzel való találkozásakor alakul ki (pl. medencében való hosszas fürdés során),
* a termék gyermekek részére ajánlott, különösen azoknak, akiknél gyakran száraz fülzsír keletkezik.
Az Aurecon Junior fülspray az Aurecon termékcsalád többi kiegészítőjével együtt segíti a fül megfelelő, természetes alapú tisztántartását. Az Aurecon drops fülcseppekkel és az Aurecon plus fülgyertyákkal együtt elérhetjük a külső fül tökéletes ápolását. Megkönnyítik a külső hallójárat tisztántartását azzal, hogy megakadályozzák a fölösleges fülzsír lerakódását és így, a fülzsír könnyebben eltávolítható. Használatuk 10-15 perccel az Aurecon Junior fülspray alkalmazása előtt javasolt.

 

 

Összetétel:

víz, fali kövirózsa (fülfű) kivonat, erdei mályva kivonat, kamilla kivonat, polysorbate 20, aloe vera kivonat, parfüm, methylchloroisothiazolinone (and) methylisothiazolinone.

 

 

Használati útmutató:

1. Távolítsa el az átlátszó kupakot.
2. Fordítsa el az adagoló szórófejet függőleges helyzetből vízszintes helyzetbe.
3. Helyezze és végig tartsa az Aurecon Junior fülspray szórófejét fülének bemenetelénél, és fújjon legalább 1-2x mindkét fülébe.
4. Hajtsa oldalra a fejét, hogy a folyadék biztosan bekerüljön a fülbe.
5. Szükség esetén újra ismételje meg az eljárást.
6. Használat után langyos vízzel öblítse el a szelepet!
Ha a fülspray használata során bármi problémát vagy fájdalmat észlel, kérjük forduljon szakorvoshoz.

 

 

Figyelmeztetés:

Tárolja és használja a terméket szobahőmérsékleten.
A termék rendszeres higiéniai használatra javasolt.
Ne használja a terméket a hallószerv bármely megbetegedése, a dobhártya sérülése vagy a hallószervben lévő idegen test esetén!
A szórófejet ne helyezze túl mélyen a fülbe!
A fülspray esetleges elszíneződését és a finom lerakódásokat a termékben található növényi összetevők okozhatják, amelyek semmilyen esetben sem befolyásolják a termék minőségét.
Vigyázzon, hogy szembe ne kerüljön!

 

 

Csomagolás:

Szórófejjel ellátott üveg 30 ml

 

 

Tárolás:

Eredeti csomagolásban szobahőmérsékleten tartandó.
A terméket használja a dobozon jelzett időpontig.
Gyermekek elől elzárva tartandó.

A termék megrendeléshez kérem lépjen be a felhasználónevével, vagy regisztráljon.