Fogyás homeopátiás segítséggel

Cefamadar, Cefamagar


Az elhízás súlyos egészségügyi következményekkel jár, fokozza számos betegség előfordulását, így nemcsak esztétikai szempontból fontos az ideális testsúly megtartása vagy elérése.


A fogyáshoz azonban nem mindegy milyen módszert veszünk igénybe: az 1-2 hét alatt fantasztikus eredményt ígérő kúrák ugyan gyakran sikeresek, azonban az eredmény rendszerint nem megtartható, egészségügyi kockázattal járhat, vagy végeredményben súlyunk akár az eredetinél is magasabb lehet. Ezért legfontosabb, hogy életmódunkon változtassunk, amely tartós siker kulcsa. Alapja a rendszeres testmozgás. Étrendünkből száműznünk kell a magas zsírtartalmú ételeket, csökkenteni kell az egyszerű cukrok bevitelét: az édességekét. Együnk naponta többször keveset! Fogyasszunk sok zöldséget, gyümölcsöt. A folyadék lehetőleg legyen víz, tea, kerüljük a cukros üdítőitalokat! (Beleértve a gyümölcsleveket is, amivel szintén sok cukrot és kalóriát vihetünk be.) Mindezek betartásával nemcsak karcsúbbak, de egészségesebbek is leszünk.
Étvágyunk csökkentésére segítséget is igénybe vehetünk, amely támogatja életmódváltozásunk sikerességét.
A homeopátiás készítmények fő előnye, hogy mellékhatások nem ismertek. A Cefamadar tabletta illetve a Cefamagar italpor alkalmazásával a jóllakottság érzését fokozva csökken étvágyunk. Növényi eredetű anyag felhasználásával készül. Fontos, hogy a készítménnyel egyidejűleg tilos aromás anyagokat tartalmazó kenőcsöt, mentolos fogkrémet használni, illóolajos cukorkát fogyasztani. A tabletta laktózt tartalmaz, ezt arra érzékenyeknek figyelembe kell venni. Terhesség és szoptatás alatti alkalmazásról adatok nem állnak rendelkezésre. A készítmény 1 éves kor alatt nem szedhető. 6 éves korig naponta kétszer fél, 12 éves korig 1-2 alkalommal 1, 12 év felett 1-3 alkalommal egy tablettát kell bevenni. Célszerű étkezés előtt fél órával elszopogatni.
A sikeres fogyókúra nyomán normalizálódhat vérnyomásunk, vércukor és vérzsír szintünk, amely nagyon fontos a a szív-és érrendszeri megbetegedések kivédéseben. A testmozgás segít a mozgásszervi betegségek kialakulásának megelőzésében is! Többet tehetünk egészségünk védelmében, mint gondolnánk!