A Tatabánya mellett található környei gyógyszertár épülete az 1970-es évek elején épült, a patika mai formájában 1996 óta üzemel Orlovitsné dr. Balogh Marianna szakgyógyszerész vezetésével. Kétszer került sor az épület felújítására, korszerűsítésére, mely során tágasabb, barátságos, megfelelő technikai felszereltségű környezet kialakítására törekedtünk.

A gyógyszertár munkatársai: dr.Árendásné Krupánszki Erzsébet, Orlovitsné dr.Balogh Marianna,Moszkály Zsuzsanna, dr. Orlovits Éva, Schindele Andrea,Wittmann Éva, Árendásné Kovács Bettina.

A patika az Április utcában, az út bal oldalán található. Az autóval érkezők az épület felöli oldalon az utcán, illetve a szemközt található parkolóban tudnak megállni . 

A gyógyszertárban nemcsak gyógyszerek forgalmazásával foglalkozunk, megtalálhatóak kínálatunkban gyógyászati segédeszközök, gyógyteák, gyógyszernek nem minősülő gyógyhatású készítmények, kozmetikumok, homeopátia, egészségügyi témájú és diétás könyvek, babaápolás. Ha mégsem találja meg patikánkban, amire szüksége lenne, rövid határidőn belül próbáljuk beszerezni a megrendelt terméket.

A patikában számos homeopátiával foglalkozunk: magtalálhatóak nálunk a Boiron által gyártott monokomponensű és komplex szerek, fogkrémek, Schüssler sók, a Remedia monokomponensű gyógyszerei.

Gyógyszertárunkban kedvező áron vásárolhat, de emellett különböző akciókkal is jelentkezünk.