Eurovit C vitamin 1000mg pezsgőtabletta 20x

  • Eurovit C vitamin 1000mg pezsgőtabletta 20x

Eurovit C vitamin 1000mg pezsgőtabletta 20x

1463 Ft

Szedése akkor ajánlott, amikor a szokásosnál is több C-vitaminra van szükség, így az aktív- passzív dohányosoknak, az őszi-téli megfázásos időszakban, vagy a betegségek utáni lábadozás időtartamára.

A termék megrendeléshez kérem lépjen be a felhasználónevével, vagy regisztráljon.

ÖSSZETEVŐK
A C-vitamin az egyik legfontosabb antioxidáns. Elsősorban úgy ismert, mint a különböző fertőzések megelőzésére és az immunrendszer erősítésére alkalmas vitamin. Emellett elengedhetetlen a csontszövet és a fogak képződéséhez, elősegíti a szervezetben a vas, a cink és a réz felszívódását. Szükséges az idegrendszer normál működéséhez. Hozzájárul az íny a bőr, a köröm, a haj, a csont és porcok egészségének megőrzéséhez. Elősegíti a szív- és érrendszer egészséges működését. Meggyorsítja a sebgyógyulást is.

 

 

 

Természetes forrásai

Nagyobb mennyiségben: citrusfélék, kivi, csipkebogyó, fekete ribizli, vörös ribizli
Egyéb friss gyümölcsök
Nagyobb mennyiségben: zöldpaprika, paradicsom, sárgarépa, brokkoli, bimbóskel
Egyéb friss főzelékfélék
Bár természetes forrásai széles körben ismertek, legtöbben mégsem fogyasztunk elegendő mennyiséget belőle, mert ételeink feldolgozásuk (pl. főzés) során C-vitamin tartalmuk nagy részét elvesztik.

 

 

Alkalmazása javasolt

Az 1000 mg C-vitamin tartalmú pezsgőtabletta szedése akkor ajánlott, amikor a szokásosnál is több C-vitaminra van szükség, így az aktív- passzív dohányosoknak, az őszi-téli megfázásos időszakban a szervezet védekező rendszerének erősítésére, vagy a betegségek utáni lábadozás időtartamára.
Hiányos táplálkozás (természetes forrásokból nem fogyasztja el a naponta szükséges mennyiséget) esetén szervezetünk védekező rendszerének normális működéséhez.

 

 

Adagolás

Felnőtteknek napi egy pezsgőtabletta javasolt
Az Eurovit C-vitamin 1000 mg pezsgőtablettának kellemes citromos íze van. 2 dl hideg vízben javasolt feloldani, majd rövid időn belül elfogyasztani.
A készítmény cukrot nem tartalmaz, cukorbetegek is fogyaszthatják.

 

 

Összetevők

Étkezési sav: citromsav; L-aszkorbinsav, savanyúságot szabályozó anyag: nátrium-hidrogén karbonát, maltodextrin, édesítő szerek: nátrium-ciklamát, nátrium-szacharinát (15 mg); sűrítő anyag; aroma.
C-vitamin tartalom tablettánként
1000 mg ( 1110% RDA*%)
*RDA= felnőttek számára ajánlott napi bevitel
Az étrend kiegészítő nem helyettesíti a kiegyensúlyozott vegyes étrendet!

A termék megrendeléshez kérem lépjen be a felhasználónevével, vagy regisztráljon.