Melius tisztító tea filteres 20x

  • Melius tisztító tea filteres 20x

Melius tisztító tea filteres 20x

0 Ft

Gyógyszernek nem minősülő gyógyhatású készítmény, melynek hatását népgyógyászati tapasztalatok igazolják.

A termék megrendeléshez kérem lépjen be a felhasználónevével, vagy regisztráljon.

A Melius tisztító teakeverék cickafarkfüvet, zabfüvet, kukoricabibét, orbáncfüvet, apróbojtorjánt és borsmenta levelet tartalmaz. A teakeverék összetevői elősegítik a szervezetben felhalmozódott anyagcsere termékek kiürülését, ezzel hozzájárulnak a szervezet egészségéhez és a jó közérzethez.
A kockázatok és mellékhatások tekintetében olvassa el a betegtájékoztatót vagy kérdezze meg kezelőorvosát vagy gyógyszerészét.

Kiszerelés:

20 db filter tasak

Összetétel:

1 filter tartalma: 0,60 g zabfű, (Avenae herba recens), 0,30 g cickafarkfű (Achilleae herba), 0,15 g kukoricabibe (Maydis stigma), 0,15 g orbáncfű (Hyperici herba), 0,15 g apróbojtorjánfű (Agrimoniae herba), 0,15 g borsmentalevél (Menthae piperitae folium).

Javallat:

Az anyagcseretermékek kiürülését fokozva javítja a szervezet egészségi állapotát, betegségmegelőzésre, vagy a gyógyulás elősegítésére tisztítókúra formájában alkalmazható.

Használati előírás:

1 filtert egy csésze (kb.2-2,5 dl) forró vízzel (100 C) leforrázzuk, lefedve 5-10 percig állni hagyjuk, majd kiemeljük. Édesítés vagy édesítés nélkül langyosan fogyasztható étkezések közben vagy után, naponta 2-3 alkalommal 3-4 hétig.

Figyelmeztetés:

fogyasztása várandós és szoptatós anyáknak nem ajánlott. Gyermkek elől elzárva tartandó!
Nyilvántartási szám: OGYI 258/91
Forgalomba hozatali engedély jogosultja: Schmidt und CO. Kft.
Forgalmazza: BGB Interherb Kft.

A termék megrendeléshez kérem lépjen be a felhasználónevével, vagy regisztráljon.