Walmark Proenzi 3 Expure tápszer filmtabletta 50x

  • Walmark Proenzi 3 Expure tápszer filmtabletta 50x

Walmark Proenzi 3 Expure tápszer filmtabletta 50x

4345 Ft

A korábbi 3-as összetétele (glukózamin, kondroitin, MSM) mellett most újdonságkánt ExPur komplexet is tartalmaz, amely kollagén és C-vitamin kombinációja.

A termék megrendeléshez kérem lépjen be a felhasználónevével, vagy regisztráljon.

A kollagén az ízületi porc fontos alkotója, a C-vitamin pedig ugyancsak hozzájárul az ízületek működéséhez. Az új Proenzi3 ExPur mostantól még átfogóbban gondoskodik ízületei mozgathatóságáról és a porcképződésről.
Új, továbbfejlesztett összetétel az ízületek mozgathatóságáért!
-a glukózamin- és a kondroitin-szulfát hozzájárulnak az ízületek mozgathatóságához;
-a kollagén hozzájárul az ízületek egészséges működésének fenntartásához;
-az MSM hozzájárul a porcképződéshez;
-a C-vitamin pedig segíti az ízületek és a csontok egészségét.

 

 

jellemzők

Az új, továbbfejlesztett Proenzi3 ExPur készítmény a korábbi 3-as összetétele (glukózamin, kondroitin, MSM) mellett most újdonságként ExPur komplexet is tartalmaz. Az ExPur komplex kollagén és C-vitamin kombinációja. A kollagén az ízületi porc fontos alkotója, a C-vitamin pedig ugyancsak hozzájárul az ízületek működéséhez. Az új Proenzi3 ExPur megújult összetétele révén még átfogóbban gondoskodik az ízületek mozgathatóságáról és a porcképződésről.
Proenzi3 ExPur
 

összetétel

glukózamin-szulfát 2 KCl (héjas állatokból), kondroitin-szulfát, metil-szulfonil-metán, kollagén (II-típusú), L-aszkorbinsav, csomósodást gátlók (mikrokristályos cellulóz, magnézium sztearát), tömegnövelő szer (dikalcium-foszfát), bevonat (hidroxi-propil-metil-cellulóz, polifruktóz, borsó-keményítő, talkum, triglicerid)

 

 

adagolás:


Felnőtteknek napi 3 db filmtabletta, étkezés után. Ajánlatos sok folyadék fogyasztása (legalább 2 l naponta). Ha nyelési nehézségek merülnek fel, a tabletta feldarabolható vagy összetörhető.

A termék megrendeléshez kérem lépjen be a felhasználónevével, vagy regisztráljon.