• Aurecon plus fülgyertya 2x

Aurecon plus fülgyertya 2x

0 Ft

Méhviasszal és parafinnal átitatott lenvászon tölcsérek.

A termék megrendeléshez kérem lépjen be a felhasználónevével, vagy regisztráljon.

A gyertya égése során keletkező melegtől a fülzsír meglágyul és az ún. szívó kémény hatása révén könnyen eltávolítható. Az Eustach kürtön keresztül egyúttal nyomáskiegyenlítődés történik a nyak és a fej egész részén.

Jellemzés:

A fül(Auris) a hallás és az egyensúly páros érzékelőszerve,amely külső,középső és belső fülből tevődik össze.A külső hallójáratokba folyamatosan fülzsír jut. A túltermelődésnél ez a zsiradék, amely több nehézség okozója lehet (fülzúgás, sípolás, háttérzúgás, fülnyomás egyenetlensége, fülbedugulás), megkeményedik és gyengíti a hallást. A nem megfelelő tisztítás során a fülzsír egyre mélyebbre nyomódik a fülben. Az AURECON plus fülgyertyák segítségével ez nagyon könnyen eltávolítható. A fülgyertyák méhviasszal és paraffinnal átitatott lenvászon tölcsérek.A gyertya égése során keletkező melegtől a fülzsír meglágyul és az ún.„szívó kémény“hatása révén könnyen eltávolítható. Az Eustach-kürtön keresztül egyúttal nyomáskiegyenlítés történik a nyak és a fej egész részén.A hőhatás kedvezően befolyásolja az esetlegesen elzáródó energiaáramlásokat a meridiánokban.A meridiánok olyan energiavezetékek,melyek feladata az életenergia szállítása és szétosztása az emberi szervezetben.A meggyújtást követően a gyertya belsejében köd keletkezik,amely a fül belsejébe áramlik.Ez a köd szállítja a hatóanyagokat az egész hallójáratba.
Az AURECON plus fülgyertyák alkalmazása hatékony lehet halláscsökkenésnél, nagyothallásnál, hosszantartó fül- és fejfájásnál, középfülgyulladás enyhébb formáinál, fülzúgásnál,akut és krónikus náthánál, migrénes panaszoknál,mandulagyulladásnál,feszült és stresszes állapotnál, a fül vérkeringési zavarainak kezelésénél, anyagcsere és nyirokrendszer salaktalanítására, az energiaáramlást akadályozó blokkok oldására, a szervezet immunrendszerének erősítésére.
Az AURECON plus fülgyertyák nem alkalmazhatók akkor, ha a gyertya -akár kis része is- már meg volt gyújtva. A kezelés hatása csak sértetlen, eredeti állapotban lévő gyertyával érthető el.
A fokozott biztonság érdekében a fülgyertyákba Aurecon system műanyag védőbetét van beépítve, amely növeli a gyertyák biztonságosságát és hatékonyságát. Az Aurecon system műanyag védőbetét kizárja az esetleges idegen anyagok fülbejutását.
Ennek a praktikának a híre a régmúlt időkben Ázsiából és Dél-Amerikából érkezett Európába. A természetes orvostudománnyi tapasztalatokkal rendelkező „Hopi“ indiánok ősidők óta használják a fülgyertyát. A természetes orvostudomány szakembere Susanna Von-Tobar kézírásaiban (Frankfurt 1656) is említette már a meggyújtható viaszos anyagú tölcsérek használatát a fülproblémákra.
A CE jelölés, mellyel az AURECON plus fülgyertyák meg vannak jelölve, összhangban van azokkal a biztonsági követelményekkel, amelyet Európai Unió az CEE 93/42 utasításában is meghatároz.

 

 

Használati útmutató:


1. A mellékelt karton körlapot húzzuk rá a fülgyertyára és gyújtsuk meg a szélesebb végét.
2. Helyezzük a fejet vízszintes helyzetbe és a gyertya vékonyabb, műanyag végét tegyük a fülbe. Ügyeljen arra, hogy a gyertya a használat alatt végig függőleges helyzetben legyen.
3. Amint a gyertya 2/3 részben elég, ami mindig a karton körlap felett kell hogy legyen, vegyük ki a fülből és oltsuk el egy előre odakészített pohár vízben.A gyertya égésének időtartama 6-7 perc. A lassú égés a fülgyertya égésének a nehézségét jelenti, mivel a fülben fülzsír vagy más anyag rakódott le. Tapasztalatok alapján a fülgyertya optimális hoszzúsága 20 cm. A fülgyertya meggyújtása után ezekkel az adatokkal elérhető a megfelelő égésnek a megfelelő egyensúlya.
Lényeges, hogy a tisztítást fokozatosan, mindkét fülben elvégezzük, mivel a kezelés során az Eustach-kürtön keresztül nyomáskiegyenlítődés történik a nyak és a fej egész részén.
A preventív kezelés havonta 1x ajánlott. A gyertyával történő kúrát 3 egymást követő nap ajánlott elvégezni.
A termék ajánlott a fül belső tisztítására, valamint az úszáskor fülbekerülő vízcseppek eltávolítására. A termék kedvező hatással lehet azokra is, akik poros környezetben dolgoznak ill. akiknek repülőgéppel történő utazás után ill. a hegyekben tartózkodás során fülnyomásban szenvednek.
Az AURECON plus fülgyertyák alakja eltérő,mivel a gyártásuk kézzel történik.

 

 

Mellékhatások:

Nem ismertek. A termék nem alkalmazható perforált dobhártya esetén, ill. ha a páciens a gyertya anyagára, vagy a benne levő hatóanyagokra allergiás. A termék használata előtt, bármilyen fülbetegség vagy maradandóan felhalmozódott fülzsír során minden esetben orvossal kell konzultálni.

 

 

Figyelmeztetés:

A gyertyát kizárólág egy másik személy jelenlétében alkalmazzuk!
Fülsérülésnél ne használjuk!
Ne alkalmazzuk 6 évnél fiatalabb gyerekeknél!
Gyerekeknél a tisztítás felnőtt jelenlétében végezhető!
Ügyeljünk a gyertya biztonságos égésére,kezelés előtt fedjük le törölközővel a hajat!
A gyertyát ne nyomja mélyen a fülbe!
A gyertyát ne alkalmazzuk huzatos helyen, bármely gáz ill. gyúlékony anyagok jelenlétében , és hősugárzásnak nem kitenni!
Csomagolás:
1 pár fülgyertya, karton körlap

 

 

Tárolás:

Az AURECON plus fülgyertyák szobahőmérsékleten, száraz helyen, gyerekektől elzárva tartandók.
Minőségét megőrzi a gyártástól számított 5 évig.
Kizárólag gyógyszertárban kapható!

A termék megrendeléshez kérem lépjen be a felhasználónevével, vagy regisztráljon.