Dermolin lubrikáns zselé 20g

A Dermolin lubrikáns zselében lévõ hyaluronsav ideális, természetes síkosító anyag, ami már igen kis mennyiségben alkalmazva biztosítja a fájdalommentes érintkezést és meggátolja az esetleges hámsérülések bekövetkezését.

739 Ft
37 Ft/gramm
A termék megrendeléshez kérem lépjen be a felhasználónevével, vagy regisztráljon.
Dermolin lubrikáns zselé 20g

Dermolin lubrikáns zselé 20g


Tartalmaz

hyaluronsavat, propilenglikolt, carbomert.

A párkapcsolatokat próbára teszi az a periódus, amikor valamelyik fél –többnyire a nõ - nem tud eleget tenni a másik fél kívánságának és ha megteszi önmagának szerez kellemetlen, nehéz perceket. Ennek oka a természetes nyák elválasztásának csökkenése. A nyák elválasztása a hormonális változással fokozatosan csökken és hiánya az érintkezést fájdalmassá teheti, esetenként teljesen lehetetlenné teheti.
Hasonló tünet figyelhetõ meg sok esetben a fogamzásgátló tablettával védekezõknél is. Egyeseknél már fiatal korban is lassabban következik be a nyákelválasztás, aminek kivárására a partnernek gyakran nincs türelme.
Ilyen esetekben a lubrikáns zselé alkalmazása kiváló segítség. A benne lévõ hyaluronsav ideális, természetes síkosító anyag, ami már igen kis mennyiségben alkalmazva biztosítja a fájdalommentes érintkezést és meggátolja az esetleges hámsérülések bekövetkezését.
Különösen ajánlott a készítmény alkalmazása változás korában lévõknek, fogamzásgátló tablettát szedõknek és gumi óvszerrel védekezõknek. De ajánlott tampont használó fiatal lányoknak a tampon felhelyezésének megkönnyítésére is.

Alkalmazása

borsónyi mennyiséget a szemérem test bemeneti nyílására kell kenni. Gumi óvszerrel védekezõk a már felhelyezett óvszerre is kenhetik.

Kiszerelés

20 g zselé fém tubusban, dobozban.
"A kockázatokról és a mellékhatásokról olvassa el a betegtájékoztatót, vagy kérdezze meg kezelőorvosát, gyógyszerészét!"

2851 Környe Április 4. u. 2/B., Tel/Fax.: 06-34-473-026, E-mail: info@plantago.hu
Nyitvatartás: Hétfő-Péntek: 08:00-17:30, Szombat: 08:00-12:00