Hübner Arthoro Basic kapszula 180x

  • Hübner Arthoro Basic kapszula 180x

Hübner Arthoro Basic kapszula 180x

10329 Ft

Étrend-kiegészítő zöldkagyló-koncentrátum vitaminokkal.

A termék megrendeléshez kérem lépjen be a felhasználónevével, vagy regisztráljon.

Megfelelő tápanyagellátás


A harmonikus mozgáshoz egészséges ízületekre van szükség, ehhez pedig fontos, hogy rendszeresen biztosítsuk a megfelelő tápanyagokat az ízületek számára.
Az arthoro basic kapszula új-zélandi zöldkagyló-koncentrátum (glükozaminoglikánok = GAG) tartalma elősegítheti a porc egészséges szerkezetének megőrzését, regenerálódását és az ízületek mozgathatóságát.
Segítség a mindennapokban, a fokozott fizikai terhelés és szabadidős tevékenység során egyaránt.
1050 mg zöldkagyló-koncentrátum naponta
Az új-zélandi tarajos zöldkagylóból származó zöldkagyló-koncentrátum értékes glükozaminoglikánokat tartalmaz. Ezek az aminocukor vegyületek az ízületi porcok alkotóelemei, elősegíthetik az ízületi kenőanyagok képződését és ezzel az egészséges ízületi működést. A glükozaminoglikánok és vitaminok értékes tápanyagok a mozgásszervek számára.
*Növényi eredetű kapszulatok, zselatinmentes
Tápanyagtartalom
100 g-ban- 3 kapszulában- Felnőtteknek ajánlott napi bevitel %-ában
Energia
1430 kJ-(339 kcal)-21 kJ (5,1 kcal)
Fehérje 48 g- 699 mg
Szénhidrát 13 g- 189 mg
Zsír-9 g-132 mg
C-vitamin-4 g-60 mg 100 %
E-vitamin 674 mg α-TE 10 mg α-TE 100 %
B6-vitamin 137 mg 2 mg 100 %
Folsav 14 mg 200 μg 100 %
B12-vitamin 67 μg 1 μg 100 %
Zöldkagyló-koncentrátum -glükozaminoglikánok
71,4 g 1,8 g
1050 mg 26 mg

 

 

Adagolási javaslat:

Naponta 3x1 kapszulát evés közben vízzel bevenni.
A jó eredmény elérése érdekében az arthoro basic kapszula több hónapon át való fogyasztása javasolt.
* · Zselatinmentes
* · Laktózmentes
* · Gluténmentes
* · Cukorbetegeknek is alkalmazható

 

 

Figyelmeztetés:

Gyermekektől elzárva tartandó! Az ajánlott napi fogyasztási mennyiséget ne lépje túl!
Az étrend-kiegészítő nem helyettesíti a kiegyensúlyozott, vegyes étrendet és az egészséges életmódot.
A termék fogyasztása hal- és puhatestűekkel szemben allergiás tüneteket mutató egyének számára nem ajánlott.
Tudományos kutatások bizonyították, hogy a GAG az ízületi nedv egyik legfontosabb összetevője, mely megelőzi és rendkívül hatékonyan javítja az ízületi betegségeket (pl. időskori reumatikus fájdalmak, autoimmun betegségek, artritis, artrózis) kísérő tüneteket. A GAG természetes eredetű fehérjéből és szénhidrátokból áll, az emberi szervezet ezért kiválóan tudja hasznosítani saját szöveteinek felépítéséhez. A készítményben található vitaminok és ásványi anyagok fontos szerepet játszanak az ízületek működésében, ezért bizonyítottan szükségesek az ízületi betegségek eredményes kezeléséhez.

 

 

˝Kinek javasolt a zöldkagylópor?


Az ízületi betegségek igen sok embert érintenek, és jelentősen rontják a betegek életminőségét. Érdemes tehát minden tőlünk telhetőt megtenni a betegség megelőzése, a panaszok csökkentése érdekében.
A mozgásszervi betegségek túlnyomó többsége elhúzódó, krónikus. Ezért a kezelésnek is komplexnek kell lennie: a fájdalomcsillapító, gyulladásgátló gyógyszerek szedését általában helyi kezeléssel, krémekkel, kenőcsökkel egészítjük ki, és igen fontos szerepe van a gyógyfürdőknek, fizikoterápiának, masszázsnak és a gyógytornának is.
Az új-zélandi tarajos zöldkagylópor döntő jelentőségű felfedezést jelent az ízületi betegségek megelőzése és kezelése terén.
Kiknek érdemes tehát szedni?

 

 

Megelőzésképpen:


* A kor előrehaladtával egyre nő az ízületi megbetegedések és a reumás panaszok kialakulásának valószínűsége. Az idősebb emberek étrendjét ezért mindenképp tanácsos kiegészíteni zöldkagylóporral!
* Középkorúaknak akkor ajánljuk, ha tartósan ülő munkát végeznek, vagy olyan foglalkozást űznek, amelyekben valamelyik ízületük fokozott terhelésnek van kitéve. Azok is megfontolhatják az étrend kiegészítő szedését, akiknek a családjában többen szenvednek ízületi betegségekben!
* Az aktívan sportoló fiataloknak is javasolt, hogy fokozzák ízületeik tápanyag ellátását!
* Minden életkorban javasolt szedni a zöldkagylóport mindazoknak, akik túlsúlyosak, akiknek rossz a testtartásuk vagy egy korábbi csonttörésük nem egész tökéletesen forrt össze, hogy ízületeiket még időben megóvhassák a nagyobb megerőltetéstől!

 

 

Terápiásan:


Az új-zélandi tarajos zöldkagylópor szedése minden ízületi betegségben megkísérelhető önállóan, vagy más gyulladásgátló, fájdalomcsillapító gyógyszer kiegészítéseként.
* Artrózisban önállóan is alkalmazható, mivel elősegíti az ízület súrlódásmentes működését, javítja a porc tápanyagellátását!
* Artritiszben - különösen pedig sokízületi gyulladásban - az orvosi kezelés kiegészítéseként ajánlott, mivel saját gyulladásgátló, működésjavító hatásán kívül védi a gyomor, az emésztőrendszer nyálkahártyáját, s így csökkenti a gyulladásgátló fájdalomcsillapítók káros mellékhatásait!˝
Részlet Astid Schobert, diplomás öko-trofológus és
Prof. Dr. Wilfried Dielschlag
Ízületi bántalmak, reumás panaszok megelőzése és kezelése című könyvéből
Gyártja:
ANTON HÜBNER GmbH & Co. KG
79238 Ehrenkirchen
www.huebner-vital.de www.arthoro.de
Forgalmazza:
Naturprodukt Kft.
2046 Törökbálint, DEPO, Pf. 8
Tel: 23 511 337

A termék megrendeléshez kérem lépjen be a felhasználónevével, vagy regisztráljon.